Irene Bond van Happy BalancedIk ben Irene Bond.

Al sinds mijn tienerjaren heb ik grote interesse in gezonde voeding en lichaamsbeweging. Door kennis van gezonde voeding op te bouwen en door regelmatig te sporten, weet ik al jaren mijn gewicht in balans te houden.

Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om kinderen al op jonge leeftijd te leren gezond te eten. Het is eenvoudiger om kinderen goede leef- en eetgewoonten aan te leren, dan om volwassenen verkeerde leef- en eetgewoonten af te leren. Dit omdat bij kinderen deze gewoonten minder ingeslepen zijn en dat maakt veranderen net iets makkelijker.

Door mijn passie voor gezonde voeding en beweging, ben ik de opleiding voor gewichtsconsulent gaan doen. Ik heb deze met succes afgerond en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Verder heb ik ook de opleiding voor de begeleiding van kinderen met licht overgewicht (of ondergewicht) afgerond.

Als gewichtsconsulente wil ik graag mijn kennis overbrengen en u helpen om een gezond streefgewicht te bereiken en te behouden. Daarbij vind ik het heel belangrijk om de oorzaak van verkeerde voedingsgewoonten te achterhalen en deze samen met u op te lossen.

Mijn persoonlijke benadering en betrokkenheid zorgen ervoor dat u gemotiveerd en gesteund wordt tot uw doelen zijn bereikt.

Mijn motto: “met een gezond gewicht blijft u baas over uw eigen lichaam!”

Ik houd ervan om mensen te helpen, zowel privé als bij Happy Balanced.

Voor tieners met overgewicht

Voor Kinderen

Gewichtsbeheersing voor kinderen van 6 tot 12 jaar
In Nederland is ongeveer 20 procent van alle kinderen te dik. De kans dat deze kinderen ook op latere leeftijd overgewicht krijgen is zeer groot. Dit is mede te danken aan het grote aanbod van snacks, snoep en frisdrank. Verder krijgen de kinderen nu minder …
Lees verder >>>

Voor tieners met overgewicht

Voor Tieners

Tieners en ongezond eetpatroon
Tieners eten vaak verre van gezond. Bij de puberteit hoort o.a. het experimenteren en opstandig gedrag, met name tegen de ouders. Veel tieners bezoeken vaak liever de snackbar of de kantine op school, dan dat ze een gezonde lunch nuttigen. Ze drinken liever frisdranken dan water, fruitsap of …
Lees verder >>>

Voor volwassenen met overgewicht

Voor Volwassenen

Steeds meer volwassenen met overgewicht
Steeds meer volwassenen kampen met overgewicht. Mogelijke oorzaken zijn vaak het eten van verkeerde voedingsmiddelen (producten met veel verzadigd vet en suiker), het eten van te grote porties, onvoldoende beweging (mede door televisie en internet) en het zeer uitgebreide assortiment …
Lees verder >>>

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Met informatie en tips!

Wilt u weer de baas zijn over uw gewicht? Meld u nu aan en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met informatie, tips en recepten.