Happy Balanced biedt de volgende consulten voor gewichtsbeheersing:

Kennismaking

face-to-face met een klant

Bij de eerste kennismaking vertel ik u wat ik als gewichtsconsulent voor u kan betekenen en wat de begeleiding precies inhoudt. Op basis hiervan kunt u beslissen of deze methode u aanspreekt. Het kennismakingsgesprek kan telefonisch, face-to-face of per e-mail.

Intake

Bij face-to-face consulten vindt een intakegesprek plaats. In dit gesprek van ongeveer een uur noteer ik uw persoonsgegevens, gezondheidsgegevens en bijzonderheden, zoals motivatie en verwachtingen van het begeleidingstraject. Daarnaast wordt uw huidige eet- en bewegingspatroon besproken. Om hier een goed beeld van te krijgen houdt u gedurende een week een voedings- en activiteitendagboek bij.

Verder wordt uw gewicht en tailleomvang gemeten en wordt uw BMI (Body Mass Index) berekend. In overleg wordt uw streefgewicht vastgesteld. Aan de hand van de gegevens uit het intakegesprek stel ik een persoonlijk plan van aanpak op en krijgt u, indien gewenst, een weekmenu mee dat zoveel mogelijk is afgestemd op uw omstandigheden.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten wordt u gewogen en bespreken we de voortgang en de zaken waar u tegenaan loopt. U krijgt informatie over o.a. gezonde voeding, vetten, vitamines en mineralen, het lezen van etiketten, bereidingsmethoden, variatiemogelijkheden, tips hoe om te gaan met feestjes, uit eten gaan, vakanties, etc. Ik laat u verschillende opdrachten maken, zodat u uiteindelijk zelf uw eigen menu’s kunt samenstellen.

Online Gewichtsbeheersing

Via het invullen van een online vragenlijst kan een individueel begeleidingstraject worden opgesteld. De hierboven genoemde vervolgconsulten gelden ook voor online begeleiding. De informatie wordt dan uitsluitend per e-mail verstrekt.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Met informatie en tips!

Wilt u weer de baas zijn over uw gewicht? Meld u nu aan en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met informatie, tips en recepten.