Online gewichtsbeheersing. Biedt heel veel voordelen!Happy Balanced biedt mensen met gewichtsproblemen online gewichtscoaching via e-mail, waarbij u snel en makkelijk online uw vragen kunt stellen, snel antwoord krijgt en daarmee op uw eigen tijd de juiste gewichtsbegeleiding krijgt. Deze vorm van online gewichtscoaching is ideaal voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft.

Voordelen online gewichtscoaching

Kostenbesparend:
U heeft enkel een computer met internetaansluiting nodig om te kunnen communiceren. Tevens hoeft u niet meer te reizen, wat zowel een tijds- als kostenbesparing oplevert.

Toegankelijkheid:
Online gewichtsbegeleiding kan drempelverlagend werken. Doordat u vanuit uw veilige omgeving (thuis of werkplek) contact kan zoeken, zal de stap om te starten met de begeleiding kleiner zijn. Bovendien geeft de anonimiteit van het mailen veel meer gelegenheid tot openheid.

Bereikbaar:
Online gewichtsbegeleiding kan overal ter wereld worden uitgevoerd.

Flexibel en snel:
Bij online gewichtsbegeleiding kunt u uw gedachten, dilemma’s of andere vragen voorleggen wanneer u daar tijd, ruimte en energie voor heeft. U bent niet gebonden aan vaste tijden, dagen en afspraken. Hier kan snel een respons op gegeven worden die u vervolgens direct kan lezen. Hierdoor hoeft u niet steeds te wachten tot de volgende afspraak.

Inzichtelijk:
Het schrijven van e-mails kan een manier zijn om uw gedachten goed te ordenen, te verhelderen en te verduidelijken. Letterlijk de gedachten op een rijtje te zetten dus. Het kan meer inzicht geven in uw probleem.

Evaluatie en nazorg:
Indien u na het begeleidingstraject nog onderdelen wilt nakijken of opfrissen, dan kunt u dit eenvoudig terug lezen. Het hele begeleidingstraject is immers vastgelegd per mail. Ook valt online consulting goed te combineren met face-to-face consulting.

Aanmelden E-mailconsult

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Met informatie en tips!

Wilt u weer de baas zijn over uw gewicht? Meld u nu aan en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met informatie, tips en recepten.