Gewichtsbeheersing voor volwassenenHappy Balanced biedt speciale gewichtsbegeleiding programma’s voor mannen en vrouwen met gewichtsproblemen, waarmee uw gewichtsconsulente u helpt om blijvend een gezond eetpatroon en gewicht te bereiken en te behouden. U wil toch ook het beste voor uzelf?

Steeds meer volwassenen met overgewicht

Steeds meer volwassenen kampen met overgewicht. Mogelijke oorzaken zijn vaak het eten van verkeerde voedingsmiddelen (producten met veel verzadigd vet en suiker), het eten van te grote porties, onvoldoende beweging (mede door televisie en internet) en het zeer uitgebreide assortiment aan snacks (zoals gefrituurde producten, zoute koekjes en chips).

Hoe veel diëten heeft u al gevolgd?

Ongetwijfeld heeft u ook al (vele) diëten gevolgd en van alles geprobeerd, maar komt u telkens nog meer aan dan voorheen. Herkenbaar? Zou het niet fijn zijn dat ik als gewichtsconsulent u daadwerkelijk kan laten afvallen en samen met u grondig ga kijken waar en hoe uw gewicht door de jaren heen steeds verder is toegenomen? Wellicht dat u hier zelf een goed beeld bij heeft, maar dat wil nog niet zeggen dat u in staat bent om hier daadwerkelijk en blijvend iets aan te doen. Als gewichtsconsulent begrijp ik dit maar al te goed en daarom gaan we ook niet voor het snelle afvallen, maar voor langdurig!

Diëten werken niet of voor korte duur

Ondanks de vele diëten die er zijn, zijn er maar weinig mensen in staat om hun streefgewicht te behouden. Door de lage energiewaarde van dergelijke diëten, vallen mensen snel af. Maar doordat de meeste diëten niet lang zijn vol te houden en er vaak geen betere voedingsgewoonten worden aangeleerd, valt iemand al gauw weer terug in het oude eetpatroon en komt hij of zij weer aan. Bovendien ontstaan er bij te strenge diëten hongergevoelens die tot eetbuien kunnen leiden! Op den duur kan het telkens afslanken en weer aankomen ertoe leiden dat iemand een fors overgewicht ontwikkelt.

Hoe behoudt u uw streefgewicht?

Een energiebeperkte voeding, waarbij rekening is gehouden met de Richtlijnen voor Goede Voeding (externe PDF) en de aanbevolen hoeveelheden, aangevuld met voldoende lichaamsbeweging, is en blijft de enige gezonde afslankmethode, die het langst is vol te houden. Daarom ga ik samen met u een gericht voedings- en beweegplan opstellen, waarbij wij uitgaan van uw persoonlijke wensen en leefsituatie.

Change of mindset

Samen met u gaan we een ‘change of mindset’ genereren, waarbij u langzamerhand uw oude eetpatronen aan de wilgen hangt en hiervoor nieuwe eetgewoonten in uw geest en lichaam programmeert die daadwerkelijk tot blijvend resultaat gaan leiden. U kunt het ook!

Resultaatgerichte gewichtsverlies

Als u besluit om daadwerkelijk en voor eens en altijd korte metten te maken met uw overgewicht, ga ik alles op alles zetten om als gewichtsconsulent u hierbij resultaatgericht te steunen en te begeleiden. Gaan we er samen voor?

Meld u direct aan voor een resultaatgericht gewichtsbeheersing programma en ontvang 15 % introductiekorting voor de eerste maand!

Aanmelden volwassenprogramma Gewichtsbeheersing

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Met informatie en tips!

Wilt u weer de baas zijn over uw gewicht? Meld u nu aan en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met informatie, tips en recepten.